Omschrijving

Zorg- en woon-kasteel te koop aan de rand van duin en wei!

Aan een toekomstig Schoorls privéhofje gelegen nieuw gebouwde woning (2010) met prachtig besloten erf op circa 1659m² grond
(nader in te meten door Kadaster) en mandelig pad naar straat. Dit voormalig zorg-hotel (groepsaccommodatie) is met recht een kast(eel) van een woning met maar liefst 12 slaapkamers, 6 badkamers en diverse toiletten, ruime bergzolders en een lift kan nu bewoond gaan worden door een groot gezin , is dubbele bewoning mogelijk (via Herziene splitsingsbeleid regeling 2018 gemeente Bergen aan te vragen) of kan deze verbouwd worden tot bijvoorbeeld een woning met praktijk- of kantoor aan huis. De woning kan natuurlijk naar eigen wens heringedeeld worden.

Dit volledig geïsoleerde nieuwbouwhuis heeft maar liefst een woonoppervlakte van 462m² ( intern uitbreidbaar met nog 40m²) en heeft 1929m² inhoud. De locatie, met hakken in zand ( de duinen) en het hoofd in de wolken ( weiland), is een perfecte combinatie van land- en strand-leven.

Kortom: XXL-kasteelwoning (2010) met zicht op landelijk Schoorl en diverse bewoningsmogelijkheden.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast, twee toiletten en doorgang naar woonkamer met 2 keukenblokken een trapopgang en twee overkappingen. De gang leidt tot 6 slaapkamers, een lift en trappenhuis, 4 badkamers en een 3e toilet.

Eerste verdieping: middels lift of trappenhuis te bereiken verdieping met betonnen vloeren, 5 slaapkamers, een linnenkamer met trapopgang naar bergzolder en stookruimte, 2 badkamers en 2 toiletten, een opslagruimte en werkkast.

Tweede verdieping: via een vaste trap in de linnenkamer komt u op de ruime zolder ( betonvloer) met dakraam. Hier staan ook de CV-ketel en boiler opgesteld..

Vliering: vlizotrap naar bevloerde bergzolder in zijbeuk van woning.

Speelzolder: middels een vaste trap in de woonkamer komt u op een ruime speelzolder met betonnen vloeren , 3 dakramen en 2 gevelramen.

Tuin: de omheinde tuin ligt weilandgericht (noord-oost-zuid) en heeft diverse zonnezitjes.

Bijzonderheden:
- XXL-kasteelwoning met diverse bewoningsmogelijkheden ( dubbel-kangoeroe-kantoor-praktijk-zorg)
- 12 slaapkamers, 6 badkamers 462m²(GBO) de ruimte en circa 1659m²(perceel) de vrijheid
- Mogelijkheid bijkopen achtergelegen agrarisch perceel is bespreekbaar (nader in te meten grootte)
- Zal onderdeel gaan uitmaken van een besloten hofje ( mandelig pad met toegang tot meerdere woningen)
- Voor uitgebreide informatie zie ook:
- Nieuwbouw uit 2010, volledig geïsoleerde woning, v.z.v. vloerverwarming en lift.
- WTW-ventilatiesysteem
- Uniek woonobject. Ook mogelijkheid om geheel te kopen (boerderij-stolp-Hofstede)